Hei, sinä siellä

Runoilija meriakvaario

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010
Viimeksi paikalla: 15.8.2016 18:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.7.1994

minä olen minä, enemmän kuin kukaan.
 

Mieleni heräsi tähän maailmaan
mutta silmäni pysyivät kiinni

vielä hetken

Kuuntelin huoneen ääniä
tuttua naputusta

tuolin rahinaa

Turvallista ja rakastavaa ilmapiiriä joka leijui ilmassa

Avasin silmäni jotka heti
alkoivat hakemaan sinua

löysivätkin

Siitä samalta paikalta jossa olet aina aamuisin

Sisäinen vaistosi sinut kai herätti
tiesit että olen hereillä

Käännyit katsomaan minua viisaalla katseellasi
josta heijastui syvä, pohjaton rakkaus

Syvä, tumma äänesi
huokaisi niin kauniisti

"Hei, sinä siellä"

Virnistin

On ehkä kliseistä sanoa, mutta sanon silti
että jokainen aamu kanssasi on arvokkaampaa kuin kilo kultaa

Selite: 
Fink - Green and blue
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot