Joka ikinen yö

Runoilija meriakvaario

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2010
Viimeksi paikalla: 15.8.2016 18:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
19.7.1994

minä olen minä, enemmän kuin kukaan.
 

Unissani näen hirviöitä
menneisyyden kaikuja

ihmisiä joilla on silmien kohdalla mustat aukot

Herään kirkuen pimeässä

Kaikkialla vilisee varjoja
unen ahdistava tunnelma ei päästä minusta irti

Tunnen ympärilläni lohduttavat kädet
otat minut syliisi ja silität päätäni

Pehmeä äänesi kuiskailee lohduttavia sanoja

En tiedä kuinka kauan makaamme sylikkäin
mutta aamuauringon ensimmäiset säteet
tulvivat sälekaihtimien läpi

Avaan silmäni vain nähdäkseni sinut
varovainen hymysi jumiutuneena kasvoillesi

Käperryn tiukemmin syleilyysi

Tässä on turvallista olla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot