Syksyinen lehtikuja

Runoilija Neemia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen on oman korttipakka elämänsä Jokeri.
 

Kodin löysin sieltä,
mistä vähiten sen luulin löytäväni.
Kauan sitä sain hakea,
liian kauan olin eksyksissä.
Nyt syksyinen lehtikuja reunustaa matkani loppua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot