Oven takana

Runoilija Neemia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen on oman korttipakka elämänsä Jokeri.
 

Helppo on hymyillä,
näytellä onnellista,
oven takana vaihtuu katse,
kyynel vierähtää huulelle,
tuska ja yksinäisyys saavat otteen,
oven avaan ja hymyilen,
niin helppo on valehdella.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuri näin se on. Pitäisi oppia avautumaan. Hyvin ilmaiset asian.

 

Käyttäjän kaikki runot