Ei verkkoyhteyttä

Runoilija Kirsi Tiimonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2007
Viimeksi paikalla: 27.1.2024 15:38

Asuinpaikka: Pieksämäki
Syntymäpäivä:
2.2.1967

"Kuin piirtäisi eloon kärsimyshedelmän sala- kavalan maun, mehukkaimman appelsiinilohkon, kun on rakastettu liikaa ja kaikki on loppu" Amar sobre o Indico (intialaista rakkautta)

 
Suosittelen:
 

Astraalissa
kohtaavat
tajunnat

Virtuaalit
virtuoosit
todellisuutta
tuntematta

Posteljoonit
sukupuutossa

Tästähän
menee
ihan sekaisin

Et tunne
edes
naapuriasi
saati
sukulaisiasi

Selite: 
Outoja ajatuksia...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Naulan kantaa. Hieno, oivaltava tämän päivän kuvaus runokuvana. Hieno!

Osuva ajankuva taidokkaasti kirjailtuna. Hieno runo!

Kaikki nykymaailman sähköiset yhteydet ovat edistyksellisiä mutta eivät korvaa läheistä kanssakäymistä tässä ja nyt. Tuntuu että ihmiset eivät osaa enää tulla toisen lähelle. Puhutteleva ajatuksia herättävä runo.

Ajankohtainen runo

Aika hyvin kuvattu nykypäivän tilannetta. Juttelin juuri yhden tuttuni kanssa joka ei edes tiennyt kaikkien serkkujensa nimiä.

"Posteljoonit
sukupuutossa"

Varsin sykähdyttävä, ettenkö sanoisi!

Osuit naulankantaan. Pidän tästä

Hyvä ja Bizarr on aina hyvä

Niimpä, hyvä runo
ja niin ajankohtainen
ja hulummaksi vuan menöö :)

Mielenkiintoisia, uusia ulottuvuuksia hienossa runossasi.

Näe syksylä on kaek mahollista!
Niihä siinä käöp jos syöp tuntematonta sienee, siinä näkköö jos jonniimoesta hallusinuatijota.

Tällaista se pyrkii olemaan. Joskus tuntuu, että ei tunne edes itseään, sati sitten muita.

Se on nyky aikaa, ei tunneta
edes naapuria

Otsikko vallan hyvä tässä runossasi!

Kuvaa aika hyvin nykymaailmaa...

aaaww... ihana :D

Hyvä ajatuksia....Loppu on ikävä kyllä monen kohdalla totta. Virtuaalista on ihmisten kohtaaminen useimmiten...ja siinä on sekä hyvät että huonot puolensa. Hyvä puoli siinä, ettei etäisyydet merkkaa ja huonot se, että tutustuminen jää vain osittaiseksi.

Yhteydet on iso juttu.
Toivottavasti synttäreinäsi yhteydet pelaavat.
Onneksi olkoon.

ei kenties niinkään outoja..hyvää tekstiä

Ei lainkaan outoja..tuo posteljoonit sukupuutossa on kyllä totta jos kaikki sähköistyy..hieno ajattelemaan pysäyttävä runo :)

Nykypäivän omituinen erisyneisyys.

Naulan kantaa. Hieno, oivaltava tämän päivän kuvaus runokuvana. Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot