Ota tosi

Runoilija poikanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2008
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei suihkulähdekään puhu,
ei kiitä, kun
lahjoitat kauniin kolikon.
Minä vain olen,
käveletpä tai pysähdytpä.

Anna siis vaitonaisuuteni anteeksi,
salaa saatan nyökätä ja hymyillä.
 


Suusi vaiti, silti
ripsesi
kohtaamatta, välissä valovuosia

Salassa, rintasi syövereissä
toden totta – haukot henkeä

Pyytäessäsi totuutta, et osannut arvata
olevasi sana,
jolla tarinani alkavat

Suutele nyt miestä,
ennen kuin valo antaa myötä




Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau. Tämä on hieno. Jollakin tapaa pysäyttävä. Tosi hieno!

Todella hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot