vaatia/eksyä/ruostua

Runoilija poikanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2008
Viimeksi paikalla: 26.9.2016 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei suihkulähdekään puhu,
ei kiitä, kun
lahjoitat kauniin kolikon.
Minä vain olen,
käveletpä tai pysähdytpä.

Anna siis vaitonaisuuteni anteeksi,
salaa saatan nyökätä ja hymyillä.
 


Saalistaa uhkaavista käytävistä
ymmärtäväistä olentoa

Puuttua avainta
naistamielitiettyäkaunista
ennen kaikkea rohkeutta vaatia
Vaatia!
Tohtia, rohjeta, kajota!


Paskat
nojata hilseistä maalia
illalla kynsistä kynitä

Mentolia imeviä nuoria
punaa orastavia koivuja
/Eksyi pihaan/


Sormi–kolistaa-kaide
ei avain
kylmä ja vesi
kovaa ylhäältä

Vaatia, tahtoa, haluta.
Röökiä, sikaria, sariinia.
Kääntyä pois
sukupuolen ylittäviä
katseita, arkana

Sormesta polveen
messinkiä
aikaa taantua
ruostua

viheltää
oikeaa parveketta/naista
odottaa
/taantua
/ruostua


Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sanoja on ripoteltu sinne tänne, ei kuitenkaan sattumanvaraisesti. pidän varsinkin viimeisestä säkeistöstä.

 

Käyttäjän kaikki runot