Satuttaa

Runoilija Laku19

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen täynnä tunteita.
 

Tulen luoksesi,
hymyilet minulle.
Katsot suoraan silmiini lempeästi,
katseesi säteilee.

Mutta hymysi ei ole tarkoitettu minulle,
lempeä ja säteilevä katseesi ei ole kohdistunut minun silmiini.
Kaikki nämä on jonkun muun.
Ne eivät kuulu minulle vaan hänelle.

Minua sattuu,
kun vierelläni ajattelet vain häntä.
Minua sattuu,
kun kuvittelet hänet vierellesi minun sijaani.

En voi sanoa mitään ääneen,
sillä kieltäisit asian.
Mutta pystyn lukemaan sen sinusta,
minulla ei ole sijaa ajatuksissasi.
Kaiken täyttää vain hän,
minä jään ilman osaa.
Hänella on päärooli tässä näytelmässä kanssasi,
minä olen vain kuiskaaja.

Selite: 
Teki mieli vaan kirjoittaa, ja ehkä hieman omia tunteitakin.
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot