Ääni kellossa muuttuu

Runoilija Laku19

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen täynnä tunteita.
 

Esittää kivaa,
kaikki on hyvin.
Puhutaan toiselle mukavia,
kehutaan ja muuta.

Yhtäkkiä kieli kellossa muuttuu,
muututaan lämpimästä kylmäksi.
Puheesta saa tylyn kuvan,
enää ei kehuta toista.
Enää ei tule lämpimiä lauseita,
vain kylmää tekstiä.

Pahemmaksi asian tekee se,
että ei osata sanoa suoraan päin naamaa.
Sano se suoraan päin naamaa,
silloin sattuu vähemmän.
Valehteleminen ja esittäminen ei auta mitään,
lisää vaan tietoista tuskaa.

Ehkä pitäisi ottaa opiksi,
ja palata maan pinnalle takaisin.
Mikään ei auta,
kelle muka kelpaisin tälläisena?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuksia herättävä hieno runo.Paljon Onnea myös sinulle tännään kun 20 vuotta täytät.

 

Käyttäjän kaikki runot