-

Runoilija Eims

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.10.2013
Viimeksi paikalla: 19.6.2020 17:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksi pieni kipinä ja tämä kaikki omistamamme räjähtää taivaan tuuliin.
Kädet ja sydän verillä keräämme palasia.
Rippeitä.
Suolavettä silmissämme
revimme vanhat arvet auki,
kokonaan.
Vereslihalla odotamme haaskalintuja saapuviksi.

Miten tässä näin kävi?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surumielinen ja hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Eims - 30.10.2013 1 Runo
Eims 172km luotasi. 21.10.2014 1 Runo
Eims Taistelu. 30.10.2013 0 Runo
Eims Yksinäisyyden kinttupolku 10.6.2016 3 Runo
Eims . 21.10.2014 0 Runo
Eims Palvonnan eleitä. 30.10.2013 1 Runo