Taistelu.

Runoilija Eims

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.10.2013
Viimeksi paikalla: 19.6.2020 17:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain me kaksi tässä taistelutantereella.
Minun ihoni muistaa sinut.
Huokaukset yltyvät huudoiksi, niin minä sinua halveksin.
Täyttä ymmärrystä vailla,
mieleni on turrutettu sinusta.
Olen merisuolaa avohaavoillesi ja sinä tuoksut pettymykselle.
Menneisyydelle.
Joten kohotan maljani sinulle ja lataan aseeni viimeistä kertaa.
Tätä peliä minä en häviä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Eims - 30.10.2013 1 Runo
Eims 172km luotasi. 21.10.2014 1 Runo
Eims Taistelu. 30.10.2013 0 Runo
Eims Yksinäisyyden kinttupolku 10.6.2016 3 Runo
Eims . 21.10.2014 0 Runo
Eims Palvonnan eleitä. 30.10.2013 1 Runo