Palvonnan eleitä.

Runoilija Eims

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.10.2013
Viimeksi paikalla: 19.6.2020 17:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikä minä olen sinua palvomaan,
olethan sinäkin vain luuta ja nahkaa,
lihaa ja verta.
Silti aina kohdatessamme
keuhkoni lamaantuvat,
jalkani alta taittuvat.
Siinä minä makaan,
kuin kala kuivalla maalla.

Ja sinua palvon, palvon, palvon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa, upeaa kuvausta tunteella.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Eims Yksinäisyyden kinttupolku 10.6.2016 3 Runo
Eims - 30.10.2013 1 Runo
Eims 172km luotasi. 21.10.2014 1 Runo
Eims Palvonnan eleitä. 30.10.2013 1 Runo
Eims Taistelu. 30.10.2013 0 Runo
Eims . 21.10.2014 0 Runo