Nimetön

Runoilija kansantanssi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2008
Viimeksi paikalla: 14.11.2021 23:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jonkinlaisessa välitilassa
sitä tällä hetkellä ollaan

ei sitä oikein edes osaa selittää

hyvinhän tässä menee
vaikka joku joutuikin sairaalaan
ja toinen kääntyi ovelta ympäri
luovutti avaimen

silti en usko minkään olevan
lopullista

ja minkäs sille voi -
nyt sitä vain ollaan tässä
välitilassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot