saanhan uskoa?

Runoilija melinnda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

herkkä kuin lasilintu, läski kuin sotanorsu, hauras mieleltään
 

mä olen niin pieni
ilman sua en pärjäisi
kuuletko pienen lauluni?
saanhan luottaa?

isä, ootko luonain tänäänkin?
saanko anteeksi syntini?
sua rukoilen
sua tarvitsen

isä, minä olen vain ihminen
saanhan anteeksi kaiken sen
tekemäni pahuuden?
nyt rukoilen

vaikka maailmassa
paljon pahaa tapahtuu
mä toivon että sä näät
myös minutkin

isä, nyt mä ristin käteni
kiitän elämästäni
sua rukoilen
sua tarvitsen

isä, minä luotan apuusi
olethan tänäänkin luonani?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot