olen sairas

Runoilija melinnda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

herkkä kuin lasilintu, läski kuin sotanorsu, hauras mieleltään
 

se ottaa musta vallan,
kuiskailee mun korvaan
ihania lupauksiaan
"susta tulee kaunis,
täydellinen,
sitten sua ei voi satuttaa"

pitäiskö mun uskoa
antautua?

se käskee viiltämään itseäni,
vuodatan vertani sen vuoksi

"sä et voi syödä
sä lihot vielä, lehmä"

ei, mä en halua sitä
joten mä uskon:
mä en syö, paasto on pitkä
mä liikun paljon, kaloreita kulutan

pian kuulen ihailevia kommentteja,
painosta on lähtenyt 20 kiloa

silti pään sisällä ääni huutaa
"olet sika"
ja mä olen epäonnistunut

peili kertoo totuuden
olen vieläkin liian lihava
en kelpaa kellekkään

"kutsu mua miaksi,
oksenna syömäsi paska ulos"
ja mä tottelen

mä olen matkalla
kohti täydellisyyttä

Selite: 
olotilani, tällä hetkellä pään sisällön osanen tuossa
Kategoria: 
 

Kommentit

kirjoitat hyvin, jatka...

mit tulee muuhu, en voi vaikuttaa,
uson oot kaunis nainen, liev itsetunnon
puutet vaa

 

Käyttäjän kaikki runot