tapat mut

Runoilija melinnda

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

herkkä kuin lasilintu, läski kuin sotanorsu, hauras mieleltään
 

tekosi saivat minut
sisältä päin hitaasti kuolemaan
sanasi minulle kertoivat
et tule ikinä takaisin palaamaan

ikinä ei kukaan muu
voi rakastaa sinua niin
vain minä lohdutin sinua
kun halusit hukkua kyyneliin

vuoksesi nyt itken
en tule koskaan unohtamaan
kosketuksesi, katseesi
kuinka pystyitkin näin satuttamaan?

vaikka yritän yli päästä
tämä este on aivan liian korkea
älä yritä enää selitellä
ei tämän pahempaa kipua voi tuntea

mursit minut palasiksi
nyt maassa sirpaleina makaan
sinun takiasi melkein kuolin
miten pystyn ikinä anteeksi antamaan?

Selite: 
sä otit, käytit, heitit pois.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä kohtaa ennenpitkää hänet, joka on toiselle hyvä. Siihen haluaisi uskoa.

 

Käyttäjän kaikki runot