Kojootti

Runoilija Varpushaukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kunnes ihmisäänet herättävät meidät, ja me hukumme."
 


Hiljainen on eksyneiden uni pahamaiden alla,
välillä saven ja ruskohiilen
puhkoma salvian juurten

Vain yksi on koira joka ulvoo,
vaeltavaa keltainen sumu joka yli
White Riverin etsien käy

läpi kuivan ruohon
raapiva hengitystä onttojen miesten

Selite: 
"I have seen many things, in a lifetime alone. Mother love is no more, bring this savage back home."
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikean upea!
Rakastan kirjoitustyyliäsi:)

 

Käyttäjän kaikki runot