Sydänmaailma

Runoilija has14

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.12.2012
Viimeksi paikalla: 6.4.2022 16:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elän ON/OFF perjaatteella.
 

Totuuden raakuus,
vie järjen taajuus,
niinkin kauas, kunnes tulee maa uus,
jossa tunteet valloittaa ja sydämet tassuttaa.
Se on sydänmaailma.
Enkeleiden valvoamana.
Siellä särkyneitä sydämiä,
itkiviä pareja,
tanssivia,
rakastavia,
Osa taas nukkuu ja osa rakkaudesta rakkauteen hukkuu.
Palatseissa asustavia,
linnoissa,
omakotitaloissa,
kerroistaloissa,
onnellisemmat pahvilaatikoissa, kaikki mitä omistavat on toistensa rakkaus.
se on todellakin elämän ainoa ensi- /jälki- / loppuapupakkaus.

Selite: 
En tidä mitä tästä sanoisin.. Voisin kyllä jatkaa tuota runoa loputtomiin, mutta kai tuo lopetus oli niin hyvä lopetuksesi, että lopetin.
Kategoria: 
 

Kommentit

kiitos pidin erityisesti loppukoosteesta!
 

Käyttäjän kaikki runot