Piika tuli taloon

Runoilija Vipero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2009
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.8.1965

Nautin elämästä edelleen <3 - pitkä tauko runotuksesta, joten hissuksiin saatan sanailla jotakin joskus tai silloin tai tällöin.

 

Nyt mulla on oma piika
joka hoitaa hommat
puolestani.

Eipä tartte imuroida
eikä luututa lattioita!
 
Sen verran älysin
ettei se pölyjä
pyyhi hyllyjen päältä
saati kokkaa.

Jo vaan on pokkaa
mokomalla robotilla.

Kiltisti laitan töpselin seinään
jotta lataa akkunsa täyteen.

Kaukkarilla
käskyttelen
vastaisuudessa!

"Helppoa kuin heinän teko
aikoinaan jolloin pikkulikkana
olin mummolassa heinäaikaan
haravoimassa tai hyppelemässä
heinäkasoja matalemmaksi".

 

Selite: 
Robotti-imurin hommasin minä siivouslaiska ihminen :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Robotti-imurissa ei ole mitään hävettävää, puhdasta tulee <3 
 

Käyttäjän kaikki runot