Toiveajattelua?

Runoilija Vipero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2009
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.8.1965

Nautin elämästä edelleen <3 - pitkä tauko runotuksesta, joten hissuksiin saatan sanailla jotakin joskus tai silloin tai tällöin.

 
 
 
Minä toivon sitä,
että kaikki lapset
maailman saavat
elää onnellisen
lapsuuden.
 
Valitettavasti
näin ei ole.
 
Toivon silti.
 
Minä toivon sitä,
että kaikki maailman
aikuiset saavat elää
onnellisen elämän
ja heidän lapsensa
ja lastenlapsensa
ja lastenlastenlapsensa
ja ja ja – sukupolvien yli
jatkuvaa onnellista elämää.
 
Minä toivon sitä,
että kaikki ihmiset
saavat elää onnellisen
elämän vaikka eivät
onnellisia olisikaan
nyt.
 
Ehkä joskus
voisivat.
 
Lopetetaan
kaikki sodat!
 
Toiveajattelua?
 
Ja toivon silti
että näin olisi
eli kaikki sodat loppuisivat
ja lapset saisivat elää
onnellisen lapsuuden!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

-Mikäli siivilissä olevilla olisi vahvempi mandaatti, loppus se ydinaseitten hamstraaminen ,

het paikalla!

Samoja asioita toivon minäkin, sydämeni pohjasta.
Tykkään. Täytyy uskaltaa toivoa. Ainakin siinä määrin että kyynisyys ei nielaise eikä katkeruuden tummat veet. Niin jos käypi, niin ei voi paljon tehdä oman eikä toisten onnen eteen, sitäkään omaa vähäistä osaa, minkä voi tehdä kun sydämessä on riittävästi toivoa myötäelämiseen, empatiaan. 
 

Käyttäjän kaikki runot