Oodi elokuulle

Runoilija Vipero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2009
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.8.1965

Nautin elämästä edelleen <3 - pitkä tauko runotuksesta, joten hissuksiin saatan sanailla jotakin joskus tai silloin tai tällöin.

 

Oi ihana elokuu
hämärtyvine iltoineen
sateineen ja lämpöineen.

Suloisesti
kuiskivat puut
pimeyden
kääriytyessä
ihan liki iholle.

Kohta räpyttävät
lehtensä
marjat
poimittavaksi.

Suudelmat
suu suuta vasten
vaihdettaviksi.

Tuoksut suon ja usvan
ovat mannaa sielulle.

Sellaista se on
tämä elokuun rakkaus
ja oodi elokuulle.

Hurjan suloista
ja sangen
eroottista.

Iho on ihoa liki.

 

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno oodi, tykkään  :)
Kiitos Maisha :)
Olipa kaunis oodi "rakkaalle",
joko syksylle tai omalla kullalle.
 
Kiitos Marle :)
Upea.
Ihana on tunnelma runossasi myös. 
 

Käyttäjän kaikki runot