Aistikasta ihasteltavaa

Runoilija Vipero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2009
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.8.1965

Nautin elämästä edelleen <3 - pitkä tauko runotuksesta, joten hissuksiin saatan sanailla jotakin joskus tai silloin tai tällöin.

 

Elokuun hämärät
illat ja yöt
ovat tuoksuiltaan
salaperäisiltä ja ääniltään
sangen aistikkaita.

Jossakin kuuluu
ruohikon rapinaa
aivan kuin joku askeltaisi
joku pikkiriikkinen.

Ehkä siili?

Toisaalla kaikaa
kaupungin liikennemetelikumu
ohittaessasi ja unohtaessasi
ohikulkijan puhelinkeskustelun
josta tuulen tuomat
sanat hiipivät
hädin tuskin vierellesi
korviesi kuultavaksi.

Tuo sana on kenties rakas?
Tai ehkä sulata pakastin?

Salakuuntelijana ihastelen
elokuun hämäriä iltoja ja öitä
aistit valppaina.

Pitäisköhän mun laittaa
hajuvettä yöksi?


 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Et tarvitse hajuvettä. Aistit ovat avoinna jo muutenkin <3