Kaarituki

Runoilija Vipero

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2009
Viimeksi paikalla: 18.3.2022 22:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.8.1965

Nautin elämästä edelleen <3 - pitkä tauko runotuksesta, joten hissuksiin saatan sanailla jotakin joskus tai silloin tai tällöin.

 
Tänään olen tyhjää
täynnä kuin prakaava
pyykkikone.

Tarttisin
ruuvivääntimen
jolla saisin avattua
kaikki ruuvit
mutterit sun muut.

Mutta ne on mökillä
nuo pirulaiset
vääntimet.

Ei sisu anna periksi.

Liekö rintsikoista
irronnut kaarituki?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loppuratkaisu on varsin hupaisa, sen syyksi voi laittaa mitä vain <3 
kyllä tuo loppu on todella hyvä syy pyykkikonemaiseen prakaamiseen
 

Käyttäjän kaikki runot