Pakkasessa

Runoilija Aiqsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakennan muurin
meidän ympärillemme
lumipalloista

Tienviitaksi
lumilyhdyn pakkaseen,
tule jo kotiin

Pitkin seiniä
rikkuvat lumipallot
älä lähde, rakas

Märät lapaset
haluan jo sisälle
lämmittelemään

Tule hakemaan,
tämä leikki ei ole
enää hauska

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot