Neuvostoarmeijan eläinsatuja I: Kaukopartio

Runoilija LSA-Rauli

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 26.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
aamulla he ristivät kätensä
ojensivat sorkkansa
koukistivat kolmituumaiset häntänsä

ja illalla
puhuivat hiljaa
aistikokemuksistaan:

kuolema tuoksui lännessä.
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot