frustraatio

Runoilija pahoinvointipäiväkirja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nämä runot kertovat sivupersoonistani
 

olen pureskellut jokaisen kynteni
ja vesipisarat tuntuvat taas
piikeiltä niskassa

yöllä kenen-tahansa pää
oli tohjona
kattoikkunan alla

aivan kuin hyvää huomenta sanoisi

ei kai pitäisi kirjoittaa sinulle
halvoista kauhuelokuvista
ja unihalvauksista
jotka eivät vaadi punaista aurinkoa
tai tyhjiötä kummempaa ympäristöä
kiertääkseen

minua, tiedäthän
minua

tummanvihreä armeijapaita
kihelmöi
kärpänen kuolee lampunvarjostimeen


sanasi kääntöpuolella

katkeroittavat

Selite: 
tää on huono. mutta kaipaan sua
Kategoria: 
 

Kommentit

omaperäistä hienoa tekstiä rapustat! niin on kaipaus läsnä.

Siis tämähän ei muuten ollut huono ollenkaan. Tämä oli suorastaan upea. Rakastin tätä kielikuvia tulvivaa kokonaisuutta ja näitä suuria tunteita. Suosikkeihin ehdottomasti

ei hullummin voisi sanoa! hih, tää on silti hienosti kirjoitettu :)

Eikä ole mikää huono !

Uskomattoman omaperäinen
ja tykkäsin tästä iha oikeesti. <3

 

Käyttäjän kaikki runot