Ikuisuus!

Runoilija Luciferisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu että siitä on ikuisuus kun sinut kadotin elämästäni omalla vittumaisuudellani ja tyhmyydelläni! Mutta kuitenki koko ajan sinua ajattelen ja rakastan. Näen unia missä sinä astelet minua kohti valkoisessa häämekossa. Itken ja putoan polvilleni, kauneudestasi! Mutta sitten kuitenkin herään sängystäni yksin ilman sinua! En voi muuta kun ruveta itkemää! Rakkauteni tahdon vielä sinulle osoitaa ja saada sinun luottamuksesi takaisin! Yksin en ole enään mitään. Kiitos ja Anteeksi!

Selite: 
Tahtoo saada tuntea sen mitä tunsin kanssasi!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot