Helpompaa hengittää

Runoilija tekohymy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

häpeä
pieni
typerä
nainen
 

Huomaatko, viimein tein sen
voimani keräsin, itseni kokosin
tunteet sisälleni lukitsin

Niin, mä viimein uskalsin
irti päästää
ja nyt on jälleen helpompaa
hengittää
vaikka edelleen
se tuottaa mulle tuskaa
kun toivoton parisuhde
vaihtuikin kituuttavaksi
tyhjyydeksi

Huomaatko, mun kädet ei
enää rukoile, toivoa meille kahdelle
päästin meidät vapaiksi

Niin, nyt mulla on jäljellä
enää ne kauniit
ja niin rumat
muistot meistä kahdesta
ei enää
niitä mustelmia
tai krapulaisia anteeksipyyntöjä
nyt on yksinäiset yöt
rikkinäinen mieli ja sydän

Huomaatko, sä sait
mut sekoamaan
ja mä näen
kuinka sä siitä nautit
välillä mä kaipuusta
maassa tärisen
vaikka järki sen mulle
jo ajat sitten kertoi
parempi lähteä
kuin tähän
enempää juurtua

Minä päästin irti
ja opin jälleen
vielä kerran
lentämään ja odottamaan
joku jälleen mut murtaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä! Minullakin on rikkinäinen mieli ja siksi ehkä ymmärsin.

Tämä kolahti. Huhhei! Hienon rehellinen runo.

Hieno runo!

pidin tästä hyvin paljon..!

Joskus on parempi vain irrottaa ja jatkaa elämää. Aika tavallinen, mutta silti koskettava runo. sopii täydellisesti omaan suhde tilanteeseeni.

 

Käyttäjän kaikki runot