Pois

Runoilija huojuvapuu

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jäinen maa, sysimusta mieli
peili vailla kuvaa
kivi rinnassa, ase kädessä
valot päälle pois päälle pois
kyy kuiskii
tee se niin pääset täältä

tulen rätinä ja savunhaju
tuvassa
sohva veressä, reikä päässä

mikä tilanne siellä nyt?
kysyy virkavalta
kaikkea sattunut
ei kiire enää tänne
vastaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

traaginen

kovalla ladattu

rankka ja hyvä

aika synkänlainen, mutta elämä yleensä voittaa

 

Käyttäjän kaikki runot