kissasilmäinen tyttö

Runoilija sydänjäässä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kissasilmäinen tyttö
silmäilee jo muita
sillä silmällä
joka ei sokeutunut
rakkauden menetyksestä

Rakkaus löi oikeaa suoraa
ja hyvin osui
ja upposi
silmäkuoppaan
niin odottamatta
silmitön väkivalta alkoi
eikä torjunta-automaatiota nähty
harjoituksen puutteesta
ja joka tapauksessa
torjuntavoitto oli mahdoton
ainakin tässä tapauksessa
se oli

Musta silmä paranee viikossa
viikossa ei parane
muisto siitä miten
maailma musteni
kissansilmäiselle pudotessaan iskusta
selälleen
sillä tämä taisi olla jo
kymmenes kerta kun rakkaus kuolee tässä sydämessä

Mustasilmäinen tyttö
on jo toisen ulottuvuuden muissa maailmoissa
ja mennyt elämä
oli rakkauden pituinen se

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen tarina, joka vetää hiljaiseksi. tässä on paljon tarinaa ja paljon kerrontaa, joka ei saa oikeutusta mistään. hyvä teksti.

Vaikuttava.

 

Käyttäjän kaikki runot