OLISI PAREMMAT VITSIT

Runoilija kutsunelämää

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitä sitä nyt sanoisi.... sanoissa sanoma sielusta maailmani värit ilmani hennot värinät mieli kuin avoin sivu tuulet sitä kuljettaa kokemuksesta toiseen. Katso minut kuule minut näe minut käydään toisillamme kylässä, käyhän se?
 

Hah
vaikka ei naurata

Tarpeen olisi
paremmat vitsit

Nauraa kyynelet silmissä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niinpä, sitä kaipaa - kunnon syvältä kumpuavaa iloa ja puhdistavaa naurua!

Voi vitsit miten ihanasti kirjoitettu. Suosikkeihini menee! :)

 

Käyttäjän kaikki runot