Sadonkorjuun aika

Runoilija Tuulan viemä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suomalainen mies joka purkaa tuntemuksiaan sanoina päätteelle. Kiitos palautteista.
 

Ajatukset hajalla, levällään
kuin kaatuneen pajukorin
Valkea kuulakset

Siitäkö pitäisi valita
ensimmäinen

lähin, kaunein vai suurin

Hapokas lajike joka kasvattaa
ruhjeensa umpeen

taito jota en osaa, opi

Enhän ehdi edes pojasta mieheksi,
en edellisessä, nykyisessä,
saati seuraavassa elämässä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno ja erilainen runo, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot