ðrimós

Runoilija Pyhä-Nynny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2008
Viimeksi paikalla: 26.10.2016 12:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinun kauneutesi kaataa valtakuntia
Minun pimeyteni raiskaa runoutta
 

Hengitä,
hengitä,
hengitä,
laske pääsi nurmelle,
kuule sen alla jylläävä elo,
haista mullan muinaisuus,
tunne kappaleiden töminä

Vapaudesta raukeina
valuvat kyyneleet
sulautuvat aamun ensitihkuun,
uuden syntymän
näkevien silmien säihke
imeytyy vuotavaan kajoon,
kaikkeuden ykseydestä
pehmentynyt iho
yhtyy tuoreen turkoosiin
sammalpeitteeseen,
hiukset tuulessa kuin
yllä hulmuavat oksistot,
siroina, uteliaina,
Aurinko sykkii poltettaan rinnassa,
tuntee maan rytmit,
taivaan taiat,
kivien henget

Hengitä,
hengitä,
hengitä,
Kosketa alamaailman läpi
tunkeutuvia juuria,
kohti pilviä kipuavia puita,
vetovoimaa uhmaavia
kauniita kapinallisia,
Kastaudu neitseellisen
varovaisesti värisevän,
indigonsinisen lähteen
syvimmässä päässä,
missä säikyt najadit
suovat hurmoksen tanssin,
anna katseesi kantautua
jokaiseen kirkkaaseen
ja murrettuun väriin,
jokaiseen vilahtavaan
ja viipyvään liikkeeseen

Sielu soi,
Sielu soi,
Sielu soi,
ja voit havaita
jokaisen piilosilla
lymyilevän silmäparin
kuulevan saman,
jatkuvan spektrin,
värien sävelet,
jyminän ja helinän

Hengitä hiljaisuutta,
yllä lepää akvamariinipeite,
mysteerion tahdissa tuikkien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan taidokas. ja mielekäs runo

Upea. Jotenkin sointuisa ja kokonaisuutena hyvin kaunis tekele tämä. Mystinen ja mukaansaottava tunnelma antaa tälle persoonallisen sävyn, mikä on ainoastaan positiivinen asia. Rytmi on toimiva.
Olet onnistunut tämän kanssa.~

Tämä on hämmentävän hyvä, hämmentävä ja hyvä. Koska en ymmärrä siitä kaikkea, minulle tulee fiilis, että kirjoittaja on minua "edistyneempi". Käyttäjänimesikin on aivan täydellinen.
Hyvää syntymäpäivää!

Runollista syntymäpäivää!

Mahtava

 

Käyttäjän kaikki runot