Sinne ja takaisin

Runoilija Pyhä-Nynny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2008
Viimeksi paikalla: 26.10.2016 12:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sinun kauneutesi kaataa valtakuntia
Minun pimeyteni raiskaa runoutta
 

Maistelehan pieni pala persoonaa,
tuota mykkää, mutta runsasta maisemaa;

Kuvitteluun altis,
koskaan täysin valmis,
synkkämielisyyteen vaipuva,
tummiin tunteisiin taittuva,
hidastempoinen ajattelultaan,
hiipivä pohdiskelultaan

Usko taikka älä,
mutta ethän
huomiotta jätä;

Myös todellisuudentajuinen,
valloittavan iloinen,
hyväntahtoisesti pilaileva,
pippurisesti ailahteleva,
viehättävän seurallinen,
mystisen vaarallinen

Kukkivat äärimmäisyyspiirteet,
nuo epäluonnollisen luonnolliset
sivupersoonan vivahteet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoista..löysin erittäin paljon piirteitä omasta persoonallisuudestani..pidän tästä paljon

Mielenkiintoinen ja erittäin hyvä runo,pidän tästä paljon :) Osui ja upposi.

Persoonallinen ja hieno runo. Kertoo minulle siitä, etteivät ihmiset ole mustavalkoisesti tietynlaisia :)

hieno

hieno runo, vahvaa kerrontaa. Pidän!

Monenmoista sakkia meikäläisenkin kämpässä majaansa pitää.

 

Käyttäjän kaikki runot