HELMET

Runoilija Taikaturma69

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erakoitunut, helteenvihaaja, hämärän ystävä, liikaalukija. Motto (F. Nietzsche): Kaiva, puhko pohjajäät, löydät läheteen vuolaan; vaikka huutaa hämypäät: "Joudut Pirun luolaan!"
 

Vastaani käveli sika,
saparo kivasti sirkallaan.

Kysyi: "Onko sulla helmiä?"
Vastasin että vain nämä korvissa olevat.

Sika kieltäytyi, "Otan vastaan vain parittoman luvun."
(Kovinpa on taikauskoinen).

Joten annoin sille vain toisen ja jatkoin matkaani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana omanarvontunto paistaa tämän runon läpi ja huumori millä elämä peilautuu, on mitä kauneinta muotoa.

Humoristisen hauska:D

lienöökö ollunna vincentvangogh inkarnaatiosika...:)

 

Käyttäjän kaikki runot