ITSEMURHAA KESÄSSÄ

Runoilija Taikaturma69

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erakoitunut, helteenvihaaja, hämärän ystävä, liikaalukija. Motto (F. Nietzsche): Kaiva, puhko pohjajäät, löydät läheteen vuolaan; vaikka huutaa hämypäät: "Joudut Pirun luolaan!"
 

Lopetetun rakkauden kaiku
paahtaa vielä ruumistani.
Inhoan sinua, koska rakastat minua.
Kaipaus hautuu minussa.
Sulkeudun ääriviivoihini.

Yritämme täyttää elämämme tuskalla.
Portit ovat tiukasti kiinnitaotut,
turha on onnen pyrkiä sisään.
Emme tiedä mitä se on.
Ne hetket ovat ehkä jo ohi.

Silitä minua hellästi, isä,
silitä minua hellästi, äiti.
Pakenisin kuitenkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa luettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot