Kaunis todellisuus

Runoilija ChristAnnabell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Anna kuulua rakkaani
myös sen äänen
joka on vihainen ja pettynyt,
joka tahtoo riidellä ja haukkua,
sylkeä päälleni kuin vihainen kissa,

Äänen joka ei tyynny,
ei anna armoa
ei ennen kuin annat anteeksi

Selite: 
Kuinka kaunista arki voi pahimmillaankin olla <3
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä sanoma runossasi pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot