S.O.S

Runoilija ChristAnnabell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaunis asia
muuttuu yössä painajaiseksi

Niin valkea tapetti punertuu,
matolla maihinnousua ja sanattomuutta
lasista joka särkyy

Neljä seinää pusertaa
illuusion palasiksi,
rikkoo minutkin

Palohälytin vaikenee muistelemaan

sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea

 

Käyttäjän kaikki runot