Ei nukuta vielä!

Runoilija zpetz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herätä minut,
kun yö on ohi.
En halua itkeä enää.

Tuudita minut rakkauteesi,
sillä lainasin iloni Murheelle,
eivätkä kyyneleeni kuihdu vielä.

24.12.2004
 

Sinä hypit tasajalkaa
kikatat
sillä sinua ei väsytä

Tömisytät jalkaasi seinään
kiljahdat
sillä sinua ei todellakaan väsytä

Könyät vielä istumaan
(päästen juuri ja juuri)
ja vähän huojuen hymyilet
(kunnes kaadut ja itkettää)
sillä siis, sinuahan ei väsytä

Suljet hetkeksi silmäsi
mutta äkkiä muistat
eihän sinua vielä väsytä!

Leikin nukkuvaa
(sillä minua ei vielä väsytä)
ja nukahdan
kuunnellen untasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva runo, joskus lasten kanssa meni juuri noin, tunnelma on todellakin hyvin saatu runoon, pidin paljon

Tulee ihan mieleen pienen lapsenlapseni nukuttaminen... Ihana.

Tulee ihan mieleen pienen lapsenlapseni nukuttaminen... Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot