Nimetön

Runoilija zpetz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herätä minut,
kun yö on ohi.
En halua itkeä enää.

Tuudita minut rakkauteesi,
sillä lainasin iloni Murheelle,
eivätkä kyyneleeni kuihdu vielä.

24.12.2004
 

Joinakin päivinä
riittää se
että vain hengität

ja toisina
et edes huomaa
hengittäväsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten taitavasti yhdellä tavallisella asialla onkaan kuvattu erilaisia päiviä. Hieno! Hyvää syntymäpäivää!

Juu, näin ON !
Päivät vaihtelee, ja Hyvä niin :)

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Juu, näin ON !
Päivät vaihtelee, ja Hyvä niin :)

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

 

Käyttäjän kaikki runot