Yhdessä

Runoilija zpetz

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.4.2016 21:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Herätä minut,
kun yö on ohi.
En halua itkeä enää.

Tuudita minut rakkauteesi,
sillä lainasin iloni Murheelle,
eivätkä kyyneleeni kuihdu vielä.

24.12.2004
 

Anna minulle
hellä katseesi
viivyttelevä kosketus
suloinen suudelma

kävelkäämme yhdessä
tämä pieni matka
jonka kuluessa

luultavasti

sinun vapinasi peittää
minun hennon tärinäni alleen
silti
kenenkään sitä huomaamatta
muille tyyneinä
yhdessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

niin ajattoman kaunista.

Pidin kovasti tästä.


Niin todellisen kaunista.
Ei sitä todellakaan kaikkea ulkopuoliset tiedosta. :)
 

Käyttäjän kaikki runot