jäisitkö?

Runoilija Njennna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2008
Viimeksi paikalla: 16.4.2016 17:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelkään niin paljon,
yksin jääväni kokonaan.

Mitä jos sinäkin lähdet elämästäni,
niinkuin kaikki muutki lähtivät?

Merkitsenkö tarpeeksi,
että jäisit?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot