epäilys

Runoilija Njennna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2008
Viimeksi paikalla: 16.4.2016 17:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vannon rakkauttani sinulle,
hoen kuinka paljon rakastan.

..Rakastatko sinä minua..

Kaipaan sinua aina kun olet poissa,
läpi kyyneleiden kerron sen sinulle.

..Kaipaathan sinäkin minua..

Olet minulle tukipilari,
pidät minua pystyssä
kun tuntuu että kaatuisin.

..Mutta merkitsenkö minä enään mitään sinulle?..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot