Kuka lohduttaisi nasulenssua?

Runoilija Rokkausruno

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos paljon että annoit mielesi hetkeksi käyttööni! Jos kaipaat haastetta, lue enemmänkin.
 

Vaikeaa olla viirus
kun on niin kauhea kiirus

Ei voi hetkeäkään varttua
Pitää seuraavaan uhriin tarttua

Hän onkin jo immuuni
Korjaan välittömästi luuni

Sikamaista kaikki rokottaa
Sika maista kaikista karkoittaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hupaisaa vaikkakin tauti varmaan ei

Ihanaa lukea pitkästä aikaa runoja, joissa riimitellään. Tää kolahti!

hauska xD

Tää oli hauska :)

*reps* aivan loistava pläjäys!!!

haha, mahtavaa sanaleikkiä ja
ajankohtainen aihekin vieläpä!

hauskaa sanaleikkiä :)

Hieno runo, rimmaava.

 

Käyttäjän kaikki runot