ilkeän kaunis

Runoilija iLoveMarla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

a product of a broken home
 

istut siinä aivan edessäni
olet kylmä ja kaukainen
ihastelen
ovatpa kaulanikamasi tänään kauniit

saat minun hermostumaan
samalla kun hypistelen vetoketjuani
paitasi on tänään punainen
olen ikuisesti katseesi vankina
en pääse pakoon
kahlitset minua
olet ilkeämpi kuin koskaan

silti tunnen sen oudon tunteen
se ei ole rakkautta
ei lämpöä
se olet vain sinä
tänään olet täydellinen
siinä aivan edessäni

kuitenkin niin kaukana

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot