Ukille

Runoilija Dimitri

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mulle sanottiin
Sun olleen paikalla
Kun otin haparoivan ensiaskeleen
Vaikken itse sitä muistakkaan
Silti tiedän sun mua tukeneen

Vaikka nyt olet poissa
On muisto jäänyt jälkeesi
Sillä tulet aina elämään minussa ja veljessäni
Äidissäni ja tädissäni
Kaikissa serkuissani, perheessäsi
Olet aina osana meitä
Ketkä olemme sua rakastaneet

Ja vielä me tavataan
Paikassa, jossa emme koskaan joudu eroamaan

Selite: 
Lepää rauhassa, rakas ukkini <3
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on ihana <3
minunkin ukkini on nyt tuon puolleisessa.
Pärjäile <3

 

Käyttäjän kaikki runot