Televisioni

Runoilija Dimitri

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oi sinä televisioni
Lähde iloni
Tuo laajakuvanäyttösi
Hurmaavat äänesi

Sä päivittäin mut saat
Eteesi polvistumaan
Sun kanssasi mä olen
Syöden, juoden,
Tehden mitä vaan

Ohjelmatarjontasi
Joka päivälle sä jaat
Kotimaiset, ulkomaiset
Sinuun voin luottaa

On maikkari ja nelonen
Subtv sekä vitonen
Kaikki lempiohjelmani
Sulle aina latelen

Aamuin sekä illoin
Olet ajatuksissain
Ilman sua elämässäin
Olisin tuskissain

Selite: 
Rakastan myös omaa televisiotani <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot