Syntymäpäiväruno ystävälle

Runoilija Dimitri

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun ensi kerran kohtasimme
Silloin tiennyt en
Että saisin susta ystävän
Kullanarvoisen

Mutta nyt
Kun ovat vuodet vierineet
On ystävyytemme juuret
Hiljaa kasvaneet

Mut nyt on susta tullut vanha
Ja haluan sua juhlistaa
Voithan sä aina uskotella
Että rypyt ne vaan kaunistaa

Sulla on vielä koko elämä edessäs
Ja voit saavuttaa mitä vaan
Ja mä itsekkäästi toivon
Että tuut Kuopioon opiskelemaan

Selite: 
Ystävälle 20-vuotispäivänä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot