20-vuotis synttäriruno ystävälle

Runoilija Dimitri

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ystävä hyvä
Susta melkein kaiken tiedän
Sut tunnen hyvässä ja pahassa
Silti sua aina siedän

Oi ystäväni, kämppikseni
Naurun kohteeni, ilon lähteeni
Nyt loppuivat sun teinivuotesi
Saat itse ostaa vahvat juomasi

Tänään korkataan pullo jos toinenkin
Ja sä oot hirveessä humalassa tietenkin
Mutta ei sulla ole huolen häivää
Vietämmehän sun syntymäpäivää!

Selite: 
Ystävälle synttäriruno
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo ystävälle:)

 

Käyttäjän kaikki runot