Ystävälle

Runoilija Dimitri

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yhdessä kun matkaa teemme
Iloinen on taipaleemme
On matka melkein olematon
Kun on seurana ystävä verraton

On meillä laulut yhteiset
Jutut typerän vammaiset
Tyhmyys meitä yhdistää
Toinen toistaan tyhmistää

Olen niin iloinen
Kun viimein saan susta kämppiksen
Olkoon yhteiselomme auvoinen
Ja ystävyytemme ikuinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot